Matematik

Har jeg gjort det rigtigt :S ??

29. august 2010 af Wrap (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude.. Har vedhæftet et billede af grafen. Nogen som er gode til det her, som kunne hjælpe mig, og lige se efter om jeg har gjort det rigtig.

4. Betragt grafen for funktionen f

Gennemfør en fuldstændig funktionsanalyse af funktionen f (omtrentlig aflæsning af diverse punkter er godt nok)

Analysen skal indeholde:

1) Dm
2) Nulpunkter
3) Fortegnsvariation
4) Ekstremer (maksimum og minimum – husk at angive om de er globale eller lokale – husk endepunkterne)
5) Monotoniforhold
6) Vm

1) Dm ? ]-1;7]
2) Nulpunkt=2(kun et nulpunkt da d=0)
3) Globalelst remum ??
4) Maksimum (0;2) Minimum (6;-6.5)
5) ??
6) Vm ?[-16;0]
 

Vedhæftet fil: Billede.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

2) Af grafen fremgår, at det ikke drejer sig om grafen for et 2.-gradspolynomium, så der er ingen mening i at nævne d=0.

4) Angiv, om maksimum og minimum er lokalt eller globalt.

5) Angiv, hvor funktionen er voksende og aftagende -- se på fortegnet for f'(x).

6) Vm = ]-16;0]


Svar #2
29. august 2010 af Wrap (Slettet)

Det er svært...


Skriv et svar til: Har jeg gjort det rigtigt :S ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.