Matematik

Voksende Eksponentiel Funktion Hjælp

29. august 2010 af Birgit241 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey alle jeg kan slet ikke løse den her opgave.

P.S Det haster lidt med svar :D

f(3)=864 og f(6)=1493

a) Bestem forskriften for f.

Mange tusind tak.

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af Tyrael (Slettet)



a = 6-3√(1493/864)
   = 1,2

b = (864)/(31,2)
   = 231,19

Forskriften er:

f(x) = 231,19*1,2x


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2010 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2010 af Tyrael (Slettet)

Det som Mathon allerede har givet dig i noteform - dog med et eksempel (det du spurgte om hjælp til):

Jeg håber, at det hjælper på forståelsen. :)

Vedhæftet fil:Matematik til sp.doc

Skriv et svar til: Voksende Eksponentiel Funktion Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.