Debat

LaTex formler

31. august 2010 af 215 (Slettet)

Kunne man ik før bruge LaTex formler her i forumet ?..  


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. august 2010 af Jerslev (Slettet)

Kan man stadigvæk.

Du skal bruge < equation > [indsæt latex gøjl her] </ equation > uden mellemrum i equation-tagget.


Svar #2
31. august 2010 af 215 (Slettet)

 lol... skriver du dem bare ind eller går ind i noget specielt ?.. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. august 2010 af JKaram (Slettet)

Man skriver dem bare ind. Men husk at det ikke er helt LaTeX, så nogle gange støder man ind i nogle kendte kommandoer, som ikke læses korrekt inde på siden.

Karam


Svar #4
31. august 2010 af 215 (Slettet)

 < equation >
\int_{}^{} {\sin (3x + 2)} dx \Leftrightarrow \int_{}^{} {\sin (t)} \frac{{dt}}{3} \\
substitution:t = 3x + 2 \Leftrightarrow \frac{{dt}}{{dx}} = 3 \Leftrightarrow dx = \frac{{dt}}{3} \\
\end{array}\] </ equation>


Svar #5
31. august 2010 af 215 (Slettet)

 hmm.. Det vel ikke samme kommandoer i kører med.. 


Brugbart svar (2)

Svar #6
31. august 2010 af Jerslev (Slettet)

#4: Fjern mellemrummet i dine < equation >-tags.


Svar #7
31. august 2010 af 215 (Slettet)

 


Brugbart svar (2)

Svar #8
31. august 2010 af Jerslev (Slettet)

#3: Kunne det apropos ikke blive muligt at copy/paste ind i indlæg her på siden?


Svar #9
31. august 2010 af 215 (Slettet)

 ja.. sådan ca.. 


Skriv et svar til: LaTex formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.