Matematik

matematik afl. i morgen!

31. august 2010 af mariape (Slettet)

12.  2 kg Danboost koster 85,20 kr hvor meget koster a) 1 kg b) 1,5 kg 

13. Gert køber to badmintonketchere. Dene koster 144 kr. Den anden er 39 kr dyrere. Han køber desuden 12 fjerbolde tl 14,75 kr. pr stk. b) hvor meget får han tilbage på 600 kr

14. Find alle de tal der går op i a) 28 b) 32 c) 40 d) 45 e) 56


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af Duffy

Prøv nu selv først, ellers lærer du ikke noget . . .


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2010 af AskTheAfghan

12) Hvis 2 kg Danboost koster 85,20 kr - hvor meget koster det så en kg? Forstil dig, at du har 2 Danboost, der koster 85,20 kr på dig, hvor mange penge har du så tilbage, hvis du giver en til din ven, så har du 1 Danboost tilbage, mens din ven har 1 Danboost.. Brug logikken.

13)

- Du har 2 badmintonketchere..

1. 144 kr

2. 39 kr dyrere, dvs 144 kr + 39 kr = ? kr

- Du køber 12 fjerbold.

1 fjerbold = 14,75 kr.

12 fjerbold = 14,75 kr * 12 = ? kr.

Så, finder du ud af, hvor mange penge der er tilbage, hvis du køber de 2 badmintonketchere og 12 fjerbolde.

14)

Lad os antage, hvilke tal der kan gå op i 10.. Svaret er nemlig 1,2 og 5.

Så prøv at finde ud af det selv :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

14) ... og 10 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2010 af AskTheAfghan

#3

Sandt :)


Skriv et svar til: matematik afl. i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.