Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

03. september 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej . Jeg har virkelig svær ved at forstå den her opgave. Så jeg håber på jeres hjælp og forklaring. På forhånd tak. 

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2010 af mathon

                                A(t) = Ao·0,9905t                  når t er antal år efter 1983


Svar #2
03. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Vil De ikke være venlig at uddybe det lidt mere. Tusinde tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 1983-2010 = 27 år

 og den er er vores eksponent. 

vores startbeløb finder vi selv. lad os sige 100 = K

K27= K0 * (1-0,0095) i 27'ende 

100 * (1- 0,0095) i 27'ende.  

K27 = ( et tal imellem 0 og 100)  --> det er hvad vi har tilbage af de 100 % efter 27  år, med 0,95% trukket fra hvert år.

 

prøv nu selv - skriv hvis du ikke kan forstå den - så vil jeg forklare yderligere.

=)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2010 af ramme2 (Slettet)

b    halveringstiden T½  for en eksponentielt aftagende  funktion finder du ved hjælp af formlen  T½ = (log½) / (loga)

Fremskrivningsfaktoren a = 0,9905


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2010 af ramme2 (Slettet)

b det resultat du får for T½ lægger du til begyndelsesåret 1983. Så får du det år hvor arealet af bøgeskove er halveret.


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Se mine svar i din anden tråd

krabasken


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Det er lidt upraktisk, at du starter flere forskellige tråde med den samme opgave.

Vi kan jo ikke vide, hvor vi skal skrive vores svar -


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.