Matematik

sqrt(x) i brøk

04. september 2010 af 215 (Slettet)

hvordan er det man skriver

  som en brøk


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af Anders521

Hej ( ... ),

du kunne eksempelvis gange kvadratroden af x med sqrt(x)/sqrt(x) og dermed få resultatet x/sqrt(x).

Mvh. Anders


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2010 af NejTilSvampe

 hvad mener du helt præcist??

√x = x½

eller mener du

1/√x = x

vær' lidt mere præcis med dine spørgsmål tak.


Svar #3
04. september 2010 af 215 (Slettet)

 Ja undskyld... det var dette jeg mente
√x = x½


Skriv et svar til: sqrt(x) i brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.