Matematik

funktioner

04. september 2010 af sonu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har brug for lidt hjælp til disse "ting"'

bestem f (20,0)

løs ligningen f (x) = 20

løs ligningen f (x)= 24,2

bestem f (24,2)

er der ngn som kan forklare mig hvad de betyder, fordi jeg kan ikke se hvad forskellen er på dem!

På forhånd tak og ha' en god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 --

f(20,0) er den funktionsværdi, du får ved at sætte x=20 ind i funktionens forskrift.

Når du skal løse ligningen f(x) = 20, skal du finde den værdi for x, der indsat i funktionens forskrift giver resultatet 20.

Analoge forklaringer for 24,2 .


Svar #2
04. september 2010 af sonu (Slettet)

 tak for det hurtige svar.

det var brugbart.

P.s ved du også hvad det vil sige at parallelforskyde en linje 2 enheder opad???

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det vil sige at konstruere en linie parallel med den givne, således at afstanden i "opad" retning mellem dem er 2.


Svar #4
04. september 2010 af sonu (Slettet)

 Tak


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.