Matematik

gange 2 parenteser

05. september 2010 af vax4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle. jeg skal gange disse 2 parenteser  (længere nede) men er i tvivl om det er det rigtige jeg gør

(1/5-2a)2

jeg vil gør:

(1/5-2a)(1/5-2a)= 1/5*1/5-1/5*2a-2a*1/5+2a*2a= 1/25-2/5a-2/5a+4a2=1/25-4/5a+4a2

eller er det bare helt forkert.

på forhånd mange tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af PoKulaKi (Slettet)

Det er rigtigt nok. 


Skriv et svar til: gange 2 parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.