Matematik

Hjælp til svær trekant!!!

05. september 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 I trekant PQR er p=5.6 , q=7.5 , Q=47.23 º, P=33.23793978º, R= 99.54º

Jeg mangler nu side r ... og jeg vil meget gerne have at vide hvordan jeg beregner r og arealet.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Duffy

Brug cosinusrelationen


Svar #2
05. september 2010 af sar94 (Slettet)

 uh det hjalp mig kan du se :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2010 af Duffy

Tak, det var så lidt.


Svar #4
05. september 2010 af sar94 (Slettet)

 du forstod mig altså ikke.. Jeg mener bare at det overhoved ikke hjalp faktisk.. Please forklar mig ydeligere.. På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2010 af Duffy

Har du haft om cosinusrelationen?


Skriv et svar til: Hjælp til svær trekant!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.