Matematik

Eksponentiel udvikling, bestem forskrift!!

05. september 2010 af Rosekide (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen!

Nogle, der kan hjælpe med følgende opgave:

Bestem en forskrift for den eksponentielle udvikling, hvis graf går gennem punkterne (1,6) og (3,54).

Jeg bruger selv denne formel: a=√(x_2-x_1&y_2/y_1 . Men jeg er dog lidt usikker.

Jeg håber nogle af jeg, kan hjælpe.

Mvh

Sara


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Duffy

Forkert formel.

Brug

a = (y2/y1)(x2-x1)


Svar #2
05. september 2010 af Rosekide (Slettet)

det vil sige: a = 54/6 ^3-1, a = 3. Passer det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2010 af Duffy

Jeps !

og b = 2 (som du skal beregne . . . )


Svar #4
05. september 2010 af Rosekide (Slettet)

Ja, det får jeg den også til! tusin tak Duffy :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2010 af hij (Slettet)

hej er det den samme formel i bruger for at finde b=?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2010 af Duffy

#5: Nej


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. september 2010 af hij (Slettet)

Ja jeg fandt godt ud af det ellers tak :)Men må jeg stille dig et andet spørgsmål?


Hvilken betydning har a og b for grafen?


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling, bestem forskrift!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.