Matematik

hjælp til vektorer- opgave

06. september 2010 af nicolairasmussen (Slettet)

I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O er punkterne A,B og C for alle tal t  må ikke være 0 bestemt ved

OA = (2t , -3t) ,  OB = ( 1+ 5t  , 1 + 2t)  og OC = ( 1 + 3t ,  1 + 4t)

Beregn den værdi af t, for hvilken OA⊥OB


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2010 af leoemil (Slettet)

Kære Nicolai,

Kan du svare på følgende spørgsmål:

Hvad skal være opfyldt for at OA⊥OB?

Det står helt sikkert eksplicit i din mat-bog.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2010 af Isomorphician

#0: Tjek din indbakke.


Skriv et svar til: hjælp til vektorer- opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.