Matematik

Nogle der kan hjælpe med matematik :)

08. september 2010 af lindbergjensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med opgave 4, 8, 11 og 12 i den vedhæftede fil:)

PÅ forhånd tak

 Jeg vil gerne have hjælp hurtigts muligt da den skal afleveres fredag morgen i programmet TI :)


Svar #1
08. september 2010 af lindbergjensen (Slettet)

p.s jeg vil gerne have hælp hurtigs muligt da den skal afleveres fredag morgen i TI :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2010 af Anders521

Hej Sofie,

Jeg vil prøve at hjælpe dig med opgave 11. Okay, du har to variable, nemlig bølgehøjden og vindhastigheden og du får at vide at deres relation er proportional med bølgehøjden i 2.potens.  Lad nu

bølgehøjden=x og vindhastigheden=f(x),

hvor begge variable antager ikke-negative reelle værdier. Altså må din formel være f(x)=x^2 for x tilhørende mængden af ikke-negative reelle værdier og f(x)=0 for x undenfor den angivne mængde. (Det er svært at  f(x) som en gaffelfunktion.)

Årsagen jeg siger variablerne antager ikke-negative reelle værdier, er at det ikke giver mening at have negative bølgehøjde samt vindhastighed.

Mvh. Anders


Svar #3
09. september 2010 af lindbergjensen (Slettet)

Okay Tak jeg må lige se på om jeg kan finde ud af det :)


Skriv et svar til: Nogle der kan hjælpe med matematik :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.