Matematik

HJÆLP TIL LIGNINGER

11. september 2010 af madas (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle kloger hovede derude fordi jeg skal have hjælp til nogle ligninger og jeg har selv prøvet at lave dem men jeg er sindssyge dårlig til ligninger at jeg ikke kan lave dem.

der er 4 stykker forskellige opgaver med ligninger:

1.)x^3 =2,9

2.) 2*x^3=2,9

3) 2*(1+x)¨3=2,9

4)3*x^2=11


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2010 af Duffy

Tror du du bliver bedre til det, hvis vi bare laver dem for dig?

Prøv nu selv først.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2010 af ramme2 (Slettet)

x3 =2,9   ⇒   x =     3√  (2,9)

2x3 = 2,9  ⇒  x3 = 2,9/2   ⇒    x=  3√ (1,45) 

2*(1+x)3 = 2,9    ⇒ (1+x)3 = 2,9/2     ⇒   1+x = 3 √ 1,45   ⇒ x =  3 √ (1,45) -1

3*x2 = 11   ⇒  x2 = 11/3     ⇒  x= +-  √(3,6667)   


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2010 af Duffy

Hu-sa-hej-sa. I RAMME alvor . . . (!)


Svar #4
11. september 2010 af madas (Slettet)

Hej Duffy jeg har selv og har prøvet at lave dem men Jeg kan ikke selv

finde ud af hvordan man regner stykke ud.


Svar #5
11. september 2010 af madas (Slettet)

og dig Ramme er du 100% sikker på svarende er rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. september 2010 af Duffy

Jah, du skulle jo nødig aflevere noget der var forkert, tænk hvis din lærer fandt ud af, at du rent faktisk ikke kan regne. Uha!

Men prøv da selv at regne efter, så finder du ud af det...


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. september 2010 af ramme2 (Slettet)

3)     2*(1+x)¨3=2,9    ne, jeg er usikker omkring denne opgave.    Jeg ved ikke om ¨3 betyder    i  3 potens

Men det er ment som hjælp til selvhjælp. Dette er en metode som  man altid anvender når man løser når man løser ligninger med potenser.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL LIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.