Matematik
bestem arealet af M
Hvordan kan jeg bestemme arealet af M ?
b∫a (f(x)-y)dx = ?
y = -1x + 2,5
f(x) = (4x^3) - (8x^2) + 4x
Svar #1
12. september 2010 af peter lind
Det er bare at finde f(x)-y. Det bliver et pænt 3. grads polynomium, som forhåbentlig ikke volder problemer.
Svar #4
12. september 2010 af missunknow (Slettet)
jeg forstår ikke hvordan jeg skal trække dem fra hinanden, altså hvordan jeg skal skrive dem overfor hinanden
Svar #6
12. september 2010 af missunknow (Slettet)
jamen, det kommer jo ikke til at give mening sååå :/
vil det så sige
f(x)-y = 4x3 - 8x2 + 4x + x + 2,5
Skriv et svar til: bestem arealet af M
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
