Matematik

Fra min til sek.

12. september 2010 af Rosekide (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen.

Jeg har 6,22 minutter. Jeg skal have 0,22 i sekunder. Det skal gerne give 11, kan ikke få det til det!

nogle, der kan hjælpe?

Mvh

Sara!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af mathon

             6,22 min = 6 min 0,22·(60 sek) = 6 min 13,2 sek


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2010 af peter lind

Du skal blot gange med 60 idet der går 60 sekunder på et minut. Resultatet bliver ikke 11


Svar #3
12. september 2010 af Rosekide (Slettet)

Ja, det ved jeg godt. Jeg gør det helt samme som Mathon, men det skal åbenbart give 11, hvilket det ikke gør. Derfor blev jeg lidt hystrerisk og irriteret, men så havde jeg jo ret :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2010 af mathon

er det ikke blot fordi

              6,22 min er en uheldig notation for 6:22 = 6 min 22 sek ?


Svar #5
12. september 2010 af Rosekide (Slettet)

Nej mathon, det er 6,22 minutter. Det er jeg ret sikker på! Jeg må have misset nogle decimaler osv. Afrundings fejl vil jeg skyde på :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Hvis det skulle blive 6 min. 11 sek., skulle du have startet me 6,183 min.


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Denne opgave er et spin-off fra tråden https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=885314 . Hvis du havde læst tråden, ville du have set, at det korrekte resultat er i #5, 6min 11sek, og ikke resulatet 6min 22sek som givet i den tråds #3.


Skriv et svar til: Fra min til sek.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.