Matematik

Nemt matematik spørgsmål bare i tvivl

13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Giver 5 brøkstreg 2a + 3 brøkstreg 4a = 8 brøkstreg 2a eller 13a brøkstreg 4a^2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2010 af NejTilSvampe

 Hvorfor skriver folk det ikke bare med " /  " tegnene?!!

Umiddelbart hvis jeg forstår dit spørgsmål korrekt (hvilket jeg nok ikke gør) så er svaret ingen af delene.


Svar #2
13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

 Hvad er svaret så i følge dig. Kan ikke skrive det ind med brøkstreg. Men der står 5 / 2a + 3/4a


Svar #3
13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Sådan!

Vedhæftet fil:Brøker!!.docx

Svar #4
13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

 5/2a + 3/4a = ?


Svar #5
13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

 20a/8a^2 + 6a/8a^2 = 26a/8a^2 = 13*2a / 4a*2a = 13/4a ellers er det 26a/8a^2


Svar #6
13. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Nvm. Tråden er løst.


Skriv et svar til: Nemt matematik spørgsmål bare i tvivl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.