Matematik

hjælp til tegning af graf

14. september 2010 af katti20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg skal tegne disse ind i et koordinatsystem:

Q1=40-0,550p

Q2=10-0,125p

Q=50-0,625p

p står for price, da denne opgave er i mikroøkonomi :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af JKaram (Slettet)

Det er ikke videregående niveau det der.

Det er blot lineære funktioner der står på formen

y=b+ax     , a<0

Karam


Skriv et svar til: hjælp til tegning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.