Matematik

HJÆÆÆÆLP TIL MATEMATIK

15. september 2010 af robertxx (Slettet)

 En vandtank har målene længde 130cm højde 50cm og bredde 45cm

beregn tankens rumfang i liter ( det har jeg gjodt)

hvor højst står vandet i tanken hvis der hældes 150 liter i


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af mette48 (Slettet)

sæt højden til x

find rumfanget udtrykt ved x og sæt det = 150


Svar #2
15. september 2010 af robertxx (Slettet)

Kan du uddybe det lidt mere forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2010 af emilie2004 (Slettet)

150 liter = 150.000 cm3

For hver cm vandhøjde er der 130x45x1 = 5850 cm3

Resultat vandhøjde: 150.000/5850 = 25,64 cm


Svar #4
15. september 2010 af robertxx (Slettet)

 tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2010 af mathon

                          V = h·(58,5 dm2)

                          h = V / (58,5 dm2)

                          h = (150 dm3) / (58,5 dm2) ≈ 2,6 dm


Svar #6
15. september 2010 af robertxx (Slettet)

 tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP TIL MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.