Matematik

Matematik A-niveau

03. april 2005 af mari07 (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe med en løsning på opgave 3.069 i bogen "Eksamensopgaver i matematik", en opgave med vektor-regning..
Tak på forhånd!!??

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2005 af Peden (Slettet)

Skriv den ind her istedet, så er der god mulighed. Vi er mange der ikke har bogen hos os, men som måske alligevel kunne give et bud.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2005 af bobbie (Slettet)

har kun bogen for 3årigt a-niveau, har i hverfald den løsning:
areal= |ÂD*AB|=-2*3+4*9=30
OE = OA + AE
=OA+(3/5)*AC
=(4,3)+(3/5)*(7,11) = (41/5;48/5)

Svar #3
03. april 2005 af mari07 (Slettet)

Mange tak for hjælpen bobbie

Skriv et svar til: Matematik A-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.