Matematik

løsning til differentialligninger

20. september 2010 af rnadal (Slettet)

dy/dx - 2y = 2ex går gennem punktet P(1,-2e)

jeg skal bestemme en ligning for tangenten til integralkurven i P


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2010 af peter lind

Sæt det givne punkt ind i differentialligningen. Du har nu en ligning til bestemmelse af dy/dx = hældningen af tangenten. Nu har du altså et punkt på tangenten og en hældning af tangenten. Brug dette til at finde ligningen for tangenten.


Svar #2
20. september 2010 af rnadal (Slettet)

ja altså y' = 2ex + 2y

hvor y' = 2e1 + 2(-2e)

og så regner jeg det bare ud eller hvad


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2010 af peter lind

netop


Skriv et svar til: løsning til differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.