Matematik

LIGNING HJÆLP :)?

20. september 2010 af lol142536 (Slettet)

HEY er der nogle der kan hjælpe mig med at løse følgende ligninger:

1) (4x+3)^2 -(x+7)^2 = (8x-7)^2 -(7x-3)^2

2) (8x-9)(3x-4)-(5x-6)^2 =(4+x)(3-x)-9

Jeg ved godt at: (4x+3)^2=  (4x+3)(4x+3)

Men da jeg er lidt usikker på det med minusparenteser, altså det med at ophæve dem og ændre fortegn så plz hjælp! :D

helst gi' en mellem regning :D

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Så har du jo netop chancen her for at opnå lidt mere rutine i at arbejde med minusparenteser. Hvorfor prøver du ikke selv først -- så kan vi hjælpe dig videre på vej.


Skriv et svar til: LIGNING HJÆLP :)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.