Matematik

Økonomi -

21. september 2010 af eajensen (Slettet)

 Følgende, hypotetiske nationalregnskabsoplysninger foreligger for et land i et givet år, i mia.

kr.: Lønninger.: 450 Nettooverskud af produktionen 200 Forbrug af fast realkapital: (“afskrivninger” (D)) 50 Produktskatter, netto (Tx): 75 Andre produktionsskatter, netto (Ty): 25 Faktorindkomster fra udland, netto (FI): -30 Løbende overførsler fra udland, netto (LO): -5   Jeg skal beregne bruttonationalproduktet i markedspriser (BNP), bruttoværditilvæksten (BVT) og bruttofaktorindkomsten (BFI).   Her er mit bud: 

<span style="font-size:10.5pt;line-height:115%; font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Arial;color:black">-       <span style="font-size:10.5pt;line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif"; color:black">BNP: Produktskatter, netto + lønninger =</o:p>

<span style="font-size:10.5pt;line-height:115%; font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Arial;color:black">-       <span style="font-size:10.5pt;line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif"; color:black">BVT: Andre produktionsskatter, netto – lønninger = BFI</o:p>

<span style="font-size:10.5pt;line-height:115%; font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font: minor-latin;color:black;mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US; mso-bidi-language:AR-SA">BFI: ”BFI”-lønninger – afskrivninger - Nettooverskud af produktionen= 

Rigtigt?? 


Svar #1
21. september 2010 af eajensen (Slettet)

 Nogen der hurtigt kan give mig et svar? 


Skriv et svar til: Økonomi -

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.