Matematik

- hvordan ganger med ud ??

22. september 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Når der står -3(-4)*(-5)-5*(-4)+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

-3(-4)*(-5)-5*(-4)+4 = -3·4·5 + 5·4 + 4 = -60 + 20 +4 = -36


Svar #2
22. september 2010 af studerende20 (Slettet)

... hm, hvordan kom du dog frem til -60 + 20 + 4?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

-3(-4)·(-5) = -3·4·5 = -60

-5·(-4) = 5·4 = 20


Skriv et svar til: - hvordan ganger med ud ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.