Matematik

Igangsætningshjælp til vektor opgave

24. september 2010 af obrage (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er blevet stillet en vektor opgave som jeg ikke helt kan finde ud af hvordan jeg skal gribe an. Håber der er nogen der kan hjælpe mig i gang. Opgaven ser ud som følger:

Vektorerne a = (18    27) og b = (12    18) er parallelle. Bestem tallene s og t så, b=ta og a=sb

løsningen er opgivet til t=2/3 og s=3/2, men hvordan er man kommet frem til dette ?

På forhånd mange tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2010 af mathon

se

      

Vedhæftet fil:vektor-regning_16_1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2010 af mathon

sorry - læsefejl

se
 

Vedhæftet fil:vektor-regning_16_1.doc

Skriv et svar til: Igangsætningshjælp til vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.