Matematik

plz hjælp det her skal afleveres :( ''ligninger''

26. september 2010 af SomeOnee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heeejsa folkens

jeg håber i kan hjælpe mig med nogle opgaver jeg ikke rigtig kan lave.

4x-5(x-8)=25      << den er jo nemt nok, men jeg kan bare ikke får den til at skulle give 25 !

1/2(3x+9)-4x+7=4-5x

5x+3-(9x-5)=27-2x

8x(x-3)=22+4x(5+2x)

venter gerne på noget fra jer ! =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af Annabella22 (Slettet)


Skriv et svar til: plz hjælp det her skal afleveres :( ''ligninger''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.