Matematik

brøk som eksponent ?

26. september 2010 af busterlarsen (Slettet)

 Nogen der kan fortælle mig, hvordan man regner med brøker som potenser?

Eksempelvis hvordan regner man så 27^ 1/2 ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

271/2 = √(27) = 3√3

Mere generelt

ap/q = q√(ap)


Svar #2
26. september 2010 af busterlarsen (Slettet)

 super.. tak for det


Skriv et svar til: brøk som eksponent ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.