Matematik

differentierer

28. september 2010 af multi376 (Slettet)

 hej

hvordan kan man differentierer denne udtryk:

y = kvardratrod(x^2+z^2)/S

S = en konstant

forklar endelig meget detaljeret


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2010 af peter lind

Brug reglen for differentiation af sammensat funktion, hvor din funktion er sammensat af kvadratrodsfunktionen og u = x2+z2.


Svar #2
28. september 2010 af multi376 (Slettet)

 tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2010 af Heaton (Slettet)

Hvordan diff jeg så z-y/L
hvilke regler skal jeg bruge?


Skriv et svar til: differentierer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.