Matematik

løsning til ligning hjællp...

29. september 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for jeres hjælp til at løse de følgende ligninger....jeg er lost...

Bestem tallet a , så x=4 er løsning til ligningen

a*√x=3x-2.

b) løs ligningen: 2*(x+1)*(x-3)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

I a) sæt x = 4 ind og løs for a

b) er et faktoriseret 2.-gradspolynomium. Brug nulreglen for et produkt.


Svar #2
29. september 2010 af nonoo (Slettet)

tak.....lígning b hvordan ka jeg løse den? jeg forstår det ik


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2010 af Mimical (Slettet)

(x+1)=0 eller (x-3)=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Brug nulreglen for et produkt. Et produkt er nul, hvis en eller flere af faktorerne er nul.


Skriv et svar til: løsning til ligning hjællp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.