Matematik

ligninger

02. oktober 2010 af nice12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg håber i kan hjælp mig for jeg lost i det her :)

3 ligniniger med tre ubekendte

1) 3x-2y+2z=-9       2) 2x+y-3z=1                 3) 5x-4y-7z=-17

opgave2 kamufleret 2. den gradsligning

a) 2x2-26x2+72= 0

opgave3kobinatióner

Du skal bestemme grundmængde og x i lingningerne

A1) 3x+4y=5  A2) 4x2+y2+4xy-12x-6y+5=0

opgave 4 nummeriske ligninger
du skal bestemme grundmængde og x i lingningerne

a)[x-5]=0,5x+2 

opgave 5
du skal løse følgende uligheder
a( 4+(7x+5)<9x-2)

opgave 6
du skal følgende dobbeltuligheder
a) 10x-20<20x+16<30x-10


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv forslag?


Svar #2
02. oktober 2010 af nice12 (Slettet)

nej overhovdet ikke har prøvet selv så meget  men kan ikke finde ud af det håber du kan hjælpe :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2010 af Rebecca01 (Slettet)

x2


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.