Fysik
bestemmelse af strømstyrke og erstatningsresistans
07. april 2005 af
Bjarnegoldbaek (Slettet)
Resistorer på 200 ohm og 300 ohm kobles i et kredsløb med spændingskilde på 100 V. Beregn erstatnings resistansen og strømstyrken.
er dette rigtigt?:
R1=200 ohm
R2=300 ohm
u=100 V
R1+R2=R
200+300=500 ohm = erstatningsresistans?
I=U/R = (100 V)/(500 ohm)=0,2 A
Tak på forhånd.
er dette rigtigt?:
R1=200 ohm
R2=300 ohm
u=100 V
R1+R2=R
200+300=500 ohm = erstatningsresistans?
I=U/R = (100 V)/(500 ohm)=0,2 A
Tak på forhånd.
Svar #1
07. april 2005 af Bjarnegoldbaek (Slettet)
hmmm.. er der ikke lige en der gidder skrive om det er rigtigt?
Svar #2
07. april 2005 af Waterhouse (Slettet)
Det ser rigtigt nok ud - hvis altså modstandene sidder i serie.
Skriv et svar til: bestemmelse af strømstyrke og erstatningsresistans
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
