Matematik

Bestemmelse af ligning for tangent

04. oktober 2010 af vict0438 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej jeg kan ikke finde ud af bestemme en ligning for følgende opgave..

Enfunktion f ergivetved f(x)= 1, x>0. x
(a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet med koordinaterne (2, f (2)).

så hvis nogle dag hjælpe mig vil jeg sætte stor pris på det 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af 215 (Slettet)

t:y=ax + b

 diff f(x), find f'(2)  = tangenthældning

brug punktet til at finde b, ved at isolere b


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Grafen for den funktion er den rette linie med ligningen y = 1 . Grafen har sig selv som tangent.

Mangler der noget i funktionsudtrykket?


Skriv et svar til: Bestemmelse af ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.