Matematik

Hjælp mig i matematik . Har det virkeligt svært..

05. oktober 2010 af kankitolar (Slettet)

Hej Håber en kan hjælpe mig , for har virkelig svært ved matematik..

Der står : For A- formaterne gælder at: b = 1 x              B er bredde og l er længde.
                                                                      l      2    b

Og så er selve opgaven ;   Vis , at forholdet mellem bredde og længde er  1
                                                                                                                                       √2



Håber nogle kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at skrive oplysningerne lidt mere overskueligt. Brug / som brøkstreg og sæt parenteser, hvor det er nødvendigt. Den sidste sætning kan skrives mere overskueligt:

Vis , at forholdet mellem bredde b og længde L er 1/(√2) .

Mener du, at der gælder

b/L = (1/2)·L/b ?

Da gælder jo (ved at gange overkors), at

b2 = L2/2 , hvoraf

b/L = 1/(√2)


Svar #2
05. oktober 2010 af kankitolar (Slettet)

Jeg skrev  bare det der stod i opg. . Og har ingen anelse hvordan jeg skal løse det ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg har jo løst opgaven for dig i #1 . Jeg kaldte l for L, da det er lettere at skelne fra tallet 1 .


Svar #4
05. oktober 2010 af kankitolar (Slettet)

SÅ du mener at Resutatet er : B/l= 1 ( √2) ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er jo det man skal vise, ifølge opgaven. Og det følger jo af den givne oplysning.


Skriv et svar til: Hjælp mig i matematik . Har det virkeligt svært..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.