Matematik

Areal v.h.a. integraler

10. oktober 2010 af SvendMortensen (Slettet)

Hej alle.

Betragt det sidste spørgsmål i opgave 6 i de vedhæftede opgaveformuleringer.

Jeg får, at arealet af punktmængden N er

A(N) = 107/4

Jeg vil så gerne høre, om det er rigtigt og hvordan I har beregnet A(N), uanset om mit bud er korrekt eller ej.

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: 22-23maj-med_opg.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

107/4  =  areal af trekant BAA' + integral f(x) fra A' til C'  - areal af trekant DCC'.     ' betyder projektionen på x-aksen.


Svar #2
10. oktober 2010 af SvendMortensen (Slettet)

@kieslich:

Okay, men hvordan beregner du så arealet af N?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

som i #1.  A(N) = ½*3*6  + ∫49f(x)dx  -½*(9-9/2)*9


Svar #4
10. oktober 2010 af SvendMortensen (Slettet)

Arh, ja! Nu er jeg med -- mange tak!


Skriv et svar til: Areal v.h.a. integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.