Matematik

hvordan tegner man funktionen f(x)= 0,5 x ???

10. oktober 2010 af mialaala (Slettet)

hvordan tegner man funktionen f(x)= 0,5 x ???  hvordan ser det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er en ret linie, der går gennem begyndelsespunktet (0;0) og har hældningskoefficient 1/2 .


Skriv et svar til: hvordan tegner man funktionen f(x)= 0,5 x ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.