Fysik
Fotoelektrisk effekt
10. april 2005 af
illuminati (Slettet)
Hej er der nogen, der vil hjælpe mig med denne opgave:
Ved forsøg med fotoelektrisk effekt standses de løsrevne elektroner af en stopspænding U = 1,45 V. Den bestrålede overflade er lavet af en metallegering med løsrivelsesarbejdet 1,75 eV.
Hvilken bølgelængde har strålingen?
Skal jeg bruge Plancks konstant h ? Vo= 1,75 eV/4,14 * 10^-15 eV *s ???
Ved forsøg med fotoelektrisk effekt standses de løsrevne elektroner af en stopspænding U = 1,45 V. Den bestrålede overflade er lavet af en metallegering med løsrivelsesarbejdet 1,75 eV.
Hvilken bølgelængde har strålingen?
Skal jeg bruge Plancks konstant h ? Vo= 1,75 eV/4,14 * 10^-15 eV *s ???
Skriv et svar til: Fotoelektrisk effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
