Matematik

Rigtig eller forkert ?'

23. oktober 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Find værdien af udtrykket: ( x - 8 ) ( y + 7 ),

Når x = 14 og y = 16.

Her er mit svar = 

( 14 - 8 ) ( 16 + 7 )

6 * 23 = 138 

er det rigtig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

jo


Svar #2
23. oktober 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Det godt :o)


Skriv et svar til: Rigtig eller forkert ?'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.