Matematik

reducering og ligninger

24. oktober 2010 af Matersvært (Slettet)

Hej alle

Jeg har brug for hjælp, til følgende opgaver:

1. (6-4)3 *4+(8*3)/(4) - (8+8/4-12)

2. (((6-2)2/4+6)4 - 9 * 4* 52)/(33-17)

Hvordan løser jeg opgaverne især det med opløftet i 3 og 4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af peter lind

Brug (6-4)3 = 23 og (4+6)4 = 104 (jeg går ud fra at du har glemt en parentes)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

1 : 6*3-4*3 * 4+6- 8+2-12 = prøv du at regne dt ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

Nå har jeg så regnet forkert ?


Skriv et svar til: reducering og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.