Matematik

Beregning af spids vinkel.. HELP!!

24. oktober 2010 af lennyx (Slettet) - Niveau: 10. klasse

opgaven lyder :

Beregn den spidse vinkel son linjen med ligningen y=2x-3 danner med 1.aksen.

HJÆLP!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2010 af mathon

              hældningskoefficienten er lig med tangens til retningsvinklen

              tan(v) = 2

              v = tan-1(2) = 63,43º


Skriv et svar til: Beregning af spids vinkel.. HELP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.