Matematik

find værdi

26. oktober 2010 af martinweber (Slettet) - Niveau: 10. klasse

For hvilke(n) værdi(er) af k er linjen med ligninen y=-2x-5 tangent til grafen for funktionen
f(x) = x2-6x+k
 


Svar #1
26. oktober 2010 af martinweber (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2010 af Duffy

Ej ! Prøv nu at leve op til dit navn . . .

Hvad er det er sker med parablen når du styrer på k ?


Svar #3
26. oktober 2010 af martinweber (Slettet)

ingen ide..


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2010 af Euroman28

Mads,

Når y er tangent til f(x) hvad skal den så overholde? Find din bog frem og slå op under tangent ligning..

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2010 af mathon

    f '(xo) = 2xo - 6 = -2


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. oktober 2010 af Duffy

Du skulle så gerne nå frem til, at  k = -1


Skriv et svar til: find værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.