Matematik

Beregn vektorer

26. oktober 2010 af arsenalboy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp!

Tre vektorer er givet ved a = (1,2), b = (2,-3) og c = (-5,1)

a) beregn a*b

b) beregn b+c og a*(b+c)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

a=(x1,y1) b=(y1,y2)

a*b=x1x2+y1y2


Svar #2
26. oktober 2010 af arsenalboy (Slettet)

tak men mener du ikke x1,x2 i den første


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

#1

a=(x1,y1) b=(x2,y2)

a*b=x1x2+y1y2     og   a+b = (x1+x2; y1+y2)


Skriv et svar til: Beregn vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.