Matematik

MATEMATIK AREAL AF PUNKTMÆNGDE??

26. oktober 2010 af 1518854 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 To funktioner er givet ved:

f(x)=kvadratroden af(10-2x), -kvadratroden(13) mindre eller lig med x mindre eller lig med 3
g(x)=kvadratroden af(10-2x), 3 mindre eller lig med x mindre eller lig med 5

Graferne for de to funktioner, førsteaksen samt linjen med ligningen x=-3 afgrænser en punktmængde M, der har et areal.
Bestem arealet af punktmængden M.
Bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når punktmængden M drejes 360° om førsteaksen.

forstår slet ikke hvad jeg skal:(???


Svar #1
26. oktober 2010 af 1518854 (Slettet)

 slet ingen der kan hjælpe??:(


Skriv et svar til: MATEMATIK AREAL AF PUNKTMÆNGDE??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.