Matematik

Omskriv F = [1 1 1 0] til 2x2 matrix?

28. oktober 2010 af dikkelmikkel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

hvordan kan Jeg omskrive F = [1 1 1 0] til en 2x2 matrix


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af peter lind

Det kan du ikke


Svar #2
28. oktober 2010 af dikkelmikkel (Slettet)

Okay, nårh nej,  her er hele spørgsmålet

En lineær afbildning f : R^2 x 2 ->  R har afbildningsmatricen F = [1 1 1 0]


med hensyn til den sædvanlige basis i R22 og den sædvanlige basis i R. Bestem
kernen for f .


Svar #3
28. oktober 2010 af dikkelmikkel (Slettet)

hvis det ikke giver mening siger introduktionen

Lad U tilhører R^(2x2) være mængden af symmetriske 2 x 2-matricer, det vil sige at 2 x 2-
matricen A tilhører U hvis og kun hvis A = A^T


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Forskriften for f lyder da f(x,y,z,w) = x+y+z

Kernen for f er mængden Kf = {(x,y,z,w)∈R4 | f(x,y,z,w) = 0} = {(x,y,z,w)∈R4 | x+y+z = 0}


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Og hvad har det med resten af opgaven at gøre? Måske det er bedre, hvis du ville give hele opgave først.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2010 af peter lind

Du skal bestemme samtlige løsninger til ligningerne x1+x2+x3 +0*x4=0. Kernen  må være 3-dimensional, så du skal finde 3 lineært uafhængige vektorer som giver 0. Vektoren (0, 0, 0, 1) er oplagt. Prøv at sæt en af de ukendte 1 og sæt så en eller anden af de andre til noget så du får 0


Svar #7
28. oktober 2010 af dikkelmikkel (Slettet)

Jo her kommer det hele:

Lad U ⊆ R2x2 være mængden af symmetriske 2x2-matricer, det vil sige at 2x2-matricen A tilhører u hvis og kun hvis A = AT

a) vis at U er et underrum af R2

b) Bestem en basis for U og angiv dimensionen af U

c) En Lineær afbildning f: R2x2 -> R haf afbildningsmatricen F = [1 1 1 0] med hensyn til den sædvanlige basis i R2x2 og den sædvanlige basis i R. Bestem kernen for f


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7

Hvilke af disse spørgsmål har du allerede vist eller løst?


Svar #9
28. oktober 2010 af dikkelmikkel (Slettet)

Dem alle, men kun a er jeg sikker på


Skriv et svar til: Omskriv F = [1 1 1 0] til 2x2 matrix?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.