Matematik

opgaver med funktioner!

31. oktober 2010 af Jensen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, er i problemer med disse tre opgaver. håber der er nogen der kan finde ud af at lave dem og få gjort kål på dem, er nemlig ved at være træt af de tre opgaver her.

1) Bestem koordinatsættet til hvert af de punkter på grafen for funktionen f(x) = x^3 – x + 1, hvori tangenten er parralel med linjen y = 2x + 5.

2) Bestem toppunkter og monotoniforhold for funktionen f(x) = x^3 – 6x^2 + 9x – 2.

3) Gør rede for, at funktionen f(x) = x^3 – 3/x, x > 0, er voksende.


Svar #1
31. oktober 2010 af Jensen11 (Slettet)

på forhånd tak til alle jer der kan finde ud af dem


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2010 af Moderatoren

Hjælpen er der i din anden tråd.


Tråden er låst for yderligere indlæg.