Matematik

gang parenteserne ud (√5-√8)( √5+√8)

31. oktober 2010 af goc335 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

som i overskriften

gang parenteserne ud (√5-√8)( √5+√8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2010 af Anxyous (Slettet)

 Hvad er √5 * √5?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2010 af Dallaren (Slettet)

En regneregel siger: (a+b)*(a-b) = a^2 - b^2

Så skulle den vidst lige være til at tage i hovedet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2010 af lucillepostej (Slettet)

(√5-√8)( √5+√8) =

(√5)2 - (√8)2 =
 

5 - 8 = -3


Skriv et svar til: gang parenteserne ud (√5-√8)( √5+√8)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.