Matematik

to løsninger kompleksetal

31. oktober 2010 af Yasir (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej

hvordan jeg jeg de to løsninger til kvadratrod(-2-1j)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2010 af peter lind

omskriv til polære koordinater z =re løsningerne bliver så  r½e½iθ og r½ei½θ+π


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2010 af peter lind

Den sidste skal være r½ei(½θ+π) Jeg glemte et i foran π


Svar #3
31. oktober 2010 af Yasir (Slettet)

og hvordan omskriver du det til polær koordinater?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2010 af peter lind

Det kan din lommeregner sandsynligvis gøre men ellers. z = a*x+i*y, r2 =x2+y2  x=r*cos(θ), y=r*sin(θ)


Skriv et svar til: to løsninger kompleksetal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.