Matematik

vektorer lille opgave

01. november 2010 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle kan nogen please hastigt hjælpe med denne lille opgave

der er givet to vektorer
a = -3 -------- b= 2
        1                  3

a) bestemme og |a - b|


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af mette48 (Slettet)

a-b = -3-2     =-5

           1-3        -2

|a-b|=√((-5)2+(-2)2)


Skriv et svar til: vektorer lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.