Matematik

løs ligning

02. november 2010 af baseball (Slettet)

hej hvordan løser man lige denne

f´(x)=3x2-6x = 0

det skal være i hånden


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2010 af peter lind

Sæt x ud foran en parentes og brug 0 reglen


Svar #2
02. november 2010 af baseball (Slettet)

kan du ikke lige vise det


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 x (3x -6) = 0

x = 0 eller 3x - 6 = 0 ⇒ 3x = 6 ⇒ x = 2'''så 2 løsninger:

x = 0 eller x = 2

 

Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.