Matematik

Nogen som vil tjekke disse opgaver

02. november 2010 af sofiemusen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej nogen som har 5 minutter til at tjekke nogen opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Formuler dine opgaver her, så er der nok nogen, der har tid til at hjælpe med det.


Svar #2
02. november 2010 af sofiemusen (Slettet)

Skal bare vide om dette er rigtigt og om der er mere man kan gøre:

Aflevering til 8. november 2010.
Opgave 1: Givet et ordinært kortspil med 52 kort, hvad er da sandsynligheden for at trække:
Et rødt kort:26/52 = 1/2 udregning  = 26/52 * 100 = 50%
Et rødt es: 1/52 udregning = 1/52 * 100 = 1,92 %
Et es: 4/52 = 1/13udregning = 4/52 * 100 = 7,69 %
Hjerter es: 1/52 = udregning = 52/1 * 100 = 1,92 %


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Tjek hvor mange røde esser der er i et spil kort. De andre svar ser rigtige ud.


Skriv et svar til: Nogen som vil tjekke disse opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.