Matematik

Tegn grafen, og bestemme monotoniforhold for funktion: f(x)=In(x)-x

03. november 2010 af Mette35 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, alle kan i hjælpe mig med at regne følgende opgave ud:

Tegn grafen, og bestemme monotoniforhold for funktion: f(x)=In(x)-x


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af peter lind

Brug graph til at tegne grafen. Den kan hentes gratis på nettet. Hvis du har et andet program kan du selvfølgelig også bruge det.

Find f'(x), løs ligningen af f'(x) = 0 og find hvornår f'(x) > 0 og hvornår f'(x) < 0 . Når f'(x) >0 er funktionen voksende, hvis f'(x) < 0 er den aftagende. Skæv til din graf


Skriv et svar til: Tegn grafen, og bestemme monotoniforhold for funktion: f(x)=In(x)-x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.