Matematik

nem mat spørgsmål??

06. november 2010 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 En sodagvand koster næsten 9 kr, inkl. pant. hvad er panten hvis indeholdet koster 4 kr mere end flaskepanten


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 x+x+4=9

2x+4=9

2x=5

5/2= 2,5

panten er 2,5 kroner og indholdet koster 6,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2010 af martinjacobsen2 (Slettet)

 9-4= 5 kr.

5/2= 2,5 kr.

koster 2,5 kr og indeholdet koster 6,5


Skriv et svar til: nem mat spørgsmål??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.